En härligt B logg

sabina . saab . ankfot . isobel . saab-arne. svin-sabin . isobella . bina . sabarne sinibubsan


2008-02-15

Städdag

Igår var det städdags. Hela lägenheten skulle städas och rent blev det också till slut. Dessutom blev det lite låtpluggande och inspelning med Rasmus på kvällskvisten.

Idag har varit en riktig slapp dag, har mest bara umgåtts med Hampus, mamma och pappa och för en gångs skull lyssnat på lite blandad musik bara för skojs skull, inte för att jag måste plugga in nån särskild låt.


2008-02-13

Månaden som gått

Det har inte hänt så värst mycket sen sist. Vad gäller utseendet så har jag klippt tillbaka luggen och även fått lite uppklippta längder, så håret blivit mer lättskött. Jag har kört igång med sånglektionerna för den här terminen, fast just den här veckan är det sportlov.

Jag och Hampus har varit på intensivkurs i pedagogik i Göteborg, där vi även delade hotell med Bo Kaspers Orkester samt en del av deras musikutrustning. En rolig grej var att det på hotellet fanns en mjukglassmaskin där man själv fick ta sig glass. Hampus var så imponerad över hur snygga glassar jag kunde göra så han kunde inte låta bli att skryta lite inför de andra kursdeltagarna med sin proffsiga glass (som han tvingat mig att göra). Haha!

Idag kom jag och Kalle hem från Södertälje igen, efter att ha spenderat nästan två hela dygn där. Självklart fick vi träffa hela "storfamiljen" igen. Den här gången fick vi träffa Annika, Simon, Ninja & Morris extra mycket eftersom dom bor hemma hos Stina för tillfället under tiden som deras badrum renoveras och vattnet är avstängt.

Direkt efter hemkomsten ikväll fick Kalle hoppa in i duschen och åka tillbaka in till stan för att jobba. Han stack iväg till Kvillsfors i Småland där han nu spenderar natten. Alla hjärtans dag firas i hans fall med att mellanlanda i Göteborg med omnejd för att sedan ta sig vidare upp till Husum i Norrland.