En härligt B logg

sabina . saab . ankfot . isobel . saab-arne. svin-sabin . isobella . bina . sabarne sinibubsan


2007-08-10

Grattis Sabina!

I mitten av juli fick jag besked om att jag har blivit antagen till Musik- & ljudproduktionsprogrammet på Skövde högskola. Det är en 2-årig heltidsutbildning som till större delen är förlagd till Music Factory i Skara.

Efter noga övervägande har jag bestämt mig för att börja där i höst. I våras blev jag dessutom uttagen att spela Ottilie i klassikern Värdshuset Vita Hästen som sätts upp av Skövde Operettsällskap i oktober, något jag också har tackat ja till. Jag kommer dessutom att fortsätta ge solosångslektioner både vid Medborgarskolan i Lidköping och privat.

Nu under sommaren när jag varit ledig från sångundervisningen har jag jobbat på NLT (Nya Lidköpings-Tidningen), där jag faktiskt tidigare jobbat i drygt två år som annonsproducent. Den här gången är jag dock endast anställd som semestervikarie på annonsmottagningen och jag kommer att jobba kvar där under resten av augusti tills skolorna börjar igen.

Helgen kommer att spenderas i Södertälje, då Kalles systerson Hektor ska döpas. Han föddes i april, men jag har inte hunnit träffa honom ännu, så det ska bli roligt att få se vad det är för en liten parvel. Kanske hinner vi också med ett besök på min favoritrestaurang Indian Paradise.

Nästa helg ska jag ned till Göteborg för att köra åt sångaren, låtskrivaren och inte minst gitarristen Kajsa Krantz. Vi har hittills inte träffats i verkligheten, men hon lät väldigt trevlig när vi pratades vid över telefon så det ska bli jättespännande att få jobba ihop. Hon har skrivit ett gäng schyssta låtar och dessutom har hon spelat ihop med Janne Schaffer och blivit recenserad i en av världens största gitarrtidningar, nämligen "Guitar Player".

That's it for now, folks!