En härligt B logg

sabina . saab . ankfot . isobel . saab-arne. svin-sabin . isobella . bina . sabarne sinibubsan


2008-03-06

Duntäcken

Jag och Kalle fick en present av mina föräldrar för några dagar sedan: varsitt lyxigt duntäcke. Jag fryser nästan alltid nu på vinterhalvåret när jag ska gå och lägga mig, så det känns perfekt. Kalle påstår sig dock bli överhettad och är inte riktigt lika nöjd. Vi får väl se om han vänjer sig snart eller om han byter tillbaka till sitt gamla syntettäcke.

Mitt största mysterium är hur jag kan vara normalvarm om fötterna för att sedan hinna bli iskall (jag överdriver inte) på dom få sekunderna som det tar att klä av sig och hoppa ned i sängen! Samma sak med händerna - efter att ha borstat tänderna och sköljt av tandborsten i kallvatten (några sekunder, högst) så blir jag så kall om händerna att jag inte vill komma nära mig själv när jag tar av mig kläderna. Väl i sängen tar det ett bra tag innan jag tinar upp igen. Hujedamej!

För övrigt så har jag idag haft tung huvudvärk lite drygt halva dagen och känt mig allmänt hängig. Det är som en förkylning som aldrig riktigt bryter ut. Har käkat lite extra vitaminer, så jag hoppas att det ger sig snart.