En härligt B logg

sabina . saab . ankfot . isobel . saab-arne. svin-sabin . isobella . bina . sabarne sinibubsan


2007-04-17

Grattis Kalle!

Kalle passerade både första och andra urvalet och är en av totalt 12 personer från hela Sverige som har blivit uttagna att delta i projektet Sound Masters på Music Factory i Skara. Projektet syftar till att skapa Sveriges mest framgångsrika låtskrivarkluster och vänder sig till låtskrivare och producenter.

Music Factorys projektsatsning Sound Masters


2007-04-03

Musikmesse Frankfurt

Så är jag äntligen hemma efter att ha bilat ned till Frankfurt am Main och tillbaka. Medresenärerna var Hampus, Rasmus och pappa. Resan påbörjades i fredags morse och under måndagseftermiddagen var vi hemma igen.

Vi åkte med NordöLink/Finnlines mellan Malmö och Lübeck och på vägen ned fick vi äran att vara med på premiärturen av deras nya skepp: EuropaLink. Det var superfräscht och kändes ganska lyxigt.

Väl framme i Tyskland körde vi längs Autobahn ned till Frankfurt am Main och gick på Musikmesse Frankfurt. Mässan motsvarade inte riktigt våra förväntningar, utan vände sig främst åt riktigt stora arrangörer och eftersom det var så högljutt överallt var det svårt att ta till sig allt man ville höra. Vi såg dock några bra musiker som uppträdde och marknadsförde några olika varumärken.

På natten mellan lördag och söndag bodde vi på vandrarhemmet Haus der Jugend som låg precis intill och söder om floden Main. Vi käkade god indisk mat på en närliggande restaurang och avslutade kvällen med italiensk glass.

Under hemresan hände inte så mycket. Vi åkte med skeppet LübeckLink hem, ett äldre och inte fullt så fint skepp som det första. När vi passerade genom Kållered utanför Göteborg och passade vi på att smita in på IKEA där för att köpa hatt- och skohylla åt till mig och Kalle. Das war alles!